Historie

Stolk's Handelsonderneming is in 1895 in Hendrik Ido Ambacht gestart met het verzamelen en verwerken van oud ijzer. Met een handkar werd langs de scheepswerven gegaan met de vraag of er nog oud ijzer was. De handkar werd een vrachtwagen en de stukjes oud ijzer groeiden uit tot complete schepen.

Wat doen wij?

Stolk's Handelsonderneming verwerkt buiten gebruik gestelde metaalproducten en restmateriaal van de metaalverwerkende en maritieme industrie. Afgedankte producten en halffabrikaten worden door ons omgewerkt tot herbruikbare grondstoffen. De kern van onze bedrijfsprocessen is het omwerken, scheiden en sorteren van metaalrestproducten tot een bruikbare grondstof.  

Kernwaarden

Onze relaties zijn ons brood. Om die reden streven wij naar langdurige relaties, waarbij wederzijds respect en begrip kernwaarden zijn. In goede en slechte tijden is Stolk's Handelsonderneming een partner die met u meedenkt, het succes deelt maar ook in zware tijden uw belangen behartigd. De tijd van het pionieren ligt ver achter ons, schrootboeren zijn metaalrecyclers geworden. Als onderneming nog bestaan na honderdtwintig jaar is alleen mogelijk wanneer het beschikt over aanpassingsvermogen, flexibiliteit, ondernemerschap en een gezonde financiele staat.

Koninklijke Metaalunie

Wij zijn aangesloten bij de Koninklijke Metaalunie.