Van maandag tot en met vrijdag kunt u, ook als particulier, uw oud ijzer, accu's en andere metalen zoals bijvoorbeeld brons, koper, zink en lood bij ons op de Veersedijk inleveren tegen gunstige prijzen. Wij nemen alle (oude) metalen in en u wordt direct uitbetaald. Wij maken gebruik van een digitale plateauweegschaal en een weegbrug voor een juiste gewichtsbepaling van al uw schroot en andere metalen. Beide weegschalen worden jaarlijks gekeurd en voldoen aan alle eisen.

Sinds 1 januari 2013 is Stolk's Handelsonderneming, net als alle andere metaalinkopers, verplicht om naam en adres van de aanbieder te noteren bij het inkopen van metalen. Bij de inkoop van koper, koperkabel of koperlegeringen zijn wij tevens verplicht om de legitimatie van de aanbieder te vragen en het nummer ervan te noteren. De legitimatieplicht is bedoelt om de verkoop van gestolen koper moeilijker te maken. Om die reden verzoeken wij u uw legitimatie bij de hand te houden wanneer u koper inlevert bij Stolk's Handelsonderneming.  

Onze openingstijden zijn maandag tot en met donderdag van 07.30 uur tot 16.15 uur en vrijdag tot 15.15 uur. Wanneer u uw oude metalen wilt inleveren, meldt u zich dan op het kantoor op Veersedijk 223. Ons kundige personeel helpt u verder.