Gratis Containers Plaatsen

Wij plaatsen containers bij bedrijven voor de afvoer van metaalafval. De afvoer van schroot en metaalafval is onderdeel van uw bedrijfsproces, maar niet het belangrijkste onderdeel. Voor ons wel. Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk door wilt met uw primaire bedrijfsvoering. Wij hebben het transport volledig in eigen handen en kunnen daardoor snel schakelen.

Wij hebben containers in verschillende afmetingen en we gebruiken geijkte en jaarlijks gecontroleerde digitale weeginstrumenten voor accurate gewichtsbepaling en dus eerlijke afrekening. 

Bent u nog geen klant en wilt u meer informatie over de containerservice van Stolk's Handelsonderneming? Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen via ons telefoonnummer of per mail. Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor aan de Veersedijk. De koffie staat klaar.

Extra Service

Wanneer u een melding doet wordt vaak dezelfde dag nog, maar zeker binnen 24 uur, de volle container bij u opgehaald, afgevoerd en wordt een lege container geplaatst. 

Doordat wij aan het water gelegen zijn is de inzet van duwbakken bij bijvoorbeeld een werfopruiming een extra service. Hiermee onderscheiden wij ons van andere metaalrecyclers. 

U kunt altijd de voor u relevante managementinformatie opvragen. Daarmee voeren wij een zo transparant mogelijk beleid naar onze klanten toe.

Schroot en metaalafvallen kennen verschillende kwaliteiten en waarden. Wij leggen u graag uit wat de verschillen zijn en waarom iets welke waarde heeft. Tevens adviseren wij u of het zinvol voor u is om schroot te scheiden of niet. Schroot is een handelsartikel, net als goud of koren, het fluctueert in prijzen. 

Container Bestellen

Bestaande klanten kunnen via onderstaand formulier een container bestellen, laten wisselen of ophalen.

Een container aanvragen?

Naam
Vul een naam in

Bedrijfsnaam
Invalid Input

Adres
Vul uw adres in.

E-mailadres
Vul een geldig e-mailadres in

Telefoonnummer
Invalid Input

Gewenste leverdatum
Vul uw gewenste leverdatum in

Gewenste ophaaldatum
Invalid Input

Materiaal
Invalid Input

Invalid Input

Actie
Invalid Input

Opmerking
Vul een vraag en/of opmerking in

Invalid Input